fredag 29. juni 2012

Great Expectations

En aldeles søt liten jakke jeg bare måtte strikke. Mønsteret er laget av Tora Heggvik og er et enkelt og velskrevet mønster, vell verdt kjøpet! Jeg er ikke veldig glad i å plukke opp til knappe stolper, så kanskje prøver jeg å strikke dem inkludert underveis neste gang, ja for det blir nok en neste gang og to av denne.
Jeg strikket på pinne 3,5, så min jakke er nok mer for 6mnd enn 0-3 som oppskriften sier.
Dette garnet, sandnes mini duett , og ikke minst fargen er min stor favoritt for tiden. Investeringen lød på 40 nøster...så det vil med andre ord bli litt brunt fremover med jevne mellomrom!Mønster: great expectations av Tora Heggvik
Garn: Sandnes mini duett
Pinner: 3,5

4 kommentarer:

 1. Nydelig liten jakke! Takk for tips ang. stolpe, alt som kan strikkes inn underveis er supert;)

  SvarSlett
 2. Så nydelig jakke. Fargen er jo kjempefin så det gjør jo ikke noe medd mange plagg i den nyansen :) Jeg er ikke noe flink til å lage knappestolper jeg. Dvs at jeg strikker sjeldent pent første/siste maske på pinnen så de maskene på endene blir så løse. Da blir det hull når jeg skal hente masker til knappestolpen... Får trene mer på det :)

  SvarSlett
 3. Denne jakken var bare helt nydelig!! Mini duetten er et av mine favoritt garn. Det er godt å strikke med og blir så jevnt og fint resultat. Denne jakken må jeg absolutt legge på minnet! Kjempe fin! :)

  SvarSlett
 4. Kjempesøt,det er et nydelig mønster. Og fargen er fin den også. :)

  God sommer!

  SvarSlett