søndag 3. juni 2012

Lille frø

 

Her rundt dørene kjører bøndene dagen lang å høster inn gevinsten av hva voksende frø har blitt til i løpet av våren, hva passer vel ikke bedre da enn å sette seg i solveggen å strikke enda en liten "lille frø"!
Jepp, innlegget under er også en lille frø, den var så kjekk å strikke at det ble en reprise med en gang. Også denne gangen er størrelsen 1-2 år, men garnvalget ble alpakka denne gang. Et garn jeg i utgangspunktet liker godt ved at det er utroligt mykt, men jevnheten i min strikking med alpakka kan jeg ikke helt like... Får satse på at det er en liten godklump som skal bære denne vesten, så det jevner seg litt ut ved stretch :)

Mønster: Lille frø
Garn: Sandnes alpakka (22 x 10)
Pinner: 4

2 kommentarer:

  1. Denne holder jeg også på med om dagen! Den er så søt, og jeg vet allerede at det blir flere av den. Jeg er veldig glad i å bruke vester på sønnen min. Han er veldig varm av seg så vest passer perfekt til han. Jeg strikker ikke fint med alpakkagarn i hele tatt. Det eneste jeg får dreisen på er hverdagsgarnet til dsa, men det er jo blanding med vanlig ull.

    SvarSlett
  2. Den ble skikkelig fin denne også, nå får jeg virkelig lyst til å prøve andre garnkvaliteter selv også. Enig med deg når det gjelder alpakka - det blir ikke helt jevnt, og jeg strikker egentlig ganske jevnt - så jeg tenker at det får være noe av den hjemmelagde sjarmen ... Veldig glad for at mønsteret falt i smak!

    SvarSlett