lørdag 14. april 2012

Twisted Rib Neckwarmer

 En enkel hals med hullmønster som gir en veldig fin effekt. Lang nok til og snurre to ganger rundt halsen, og endatil være lett og ledig i passformen. Denne har jeg striukket før, en kledelig fin hals som jeg gjerne strikker igjen.
Har prøvd meg på Alpakka garn igjen, vet ikke helt, men det er noe som ikke blir riktig når jeg strikker med Alpakka. Det blir forferdelig ujevnt og jeg kjenner misnøyen omtrent fra oppleggskanten...men på denne halsen forsvinner ujevnheter litt i hull-mønsteret, og supermyk og deilig kan jeg bekrefte at den ble.
For å bruke opp alt Alpakkagarnet mitt, får jeg nok tilegne det prosjekter som har en litt røffere overflate, og ikke slett glattstrikk..

Mønster: Twisted Rib Neckwarmer  gratismønster på Ravelry
Garn: Sandnes Alpakka strikkefasthet 22x10
Pinner : ...muligens pinne 4

3 kommentarer:

 1. Den ble lekker. Og jeg synes ikke det ser ut som alpakka, den ser ut som er litt hold i. Jeg er enig med deg, alpakka er så supermykt, at det siger utover, om ikke man bruker tynne pinner.

  SvarSlett
 2. Den halsen er flott men har ikke enda prøvd meg på den.
  Den ligger i gjøre hauen min så jeg gleder meg til å prøve og nå fikk jeg enda et garn tips her til den, garn jeg skal bli kvitt fra min hylle.

  SvarSlett
 3. Kjempefin hals med flott mønster og herlig farge

  SvarSlett