søndag 6. mars 2011

Bunad til BB


Endelig var bunadden ferdig. Selve kjolens utgangspunk fant jeg i Familien 10/2004, kuttet ut mønsteri i livet da jeg ønsket forkle, strikket også riller i kantene på bærestykket og droppet dermed oppstrikking rundt hele toppen med kontrastfarge.
På ei småjente hører det til med hvitt førkle, oppskrifta på det fant jeg i Familien 25/2003.
Sølja har jeg heklet rundt en o-ring med sølvtråd, ble til litt sånn etterhvert, fastmasker rundt hele ringen, så en salig blanding av kombinasjonen fastmasker og luftmasker.
Så til slutt en BB calorimetri!

9 kommentarer:

 1. Kjempesøt bunad - og jammen har du strikket mange andre fine antrekk til BB også.

  SvarSlett
 2. Utrolig flott! Føyer seg i i rekken over flotte klær til dukker som du har strikket. Når småjenta her blir større, må jeg nok komme og kikke ekstra nøye på plaggene, foreløbig er det vanskelig å få på og av bare enkle plagg på dukkene :)

  SvarSlett
 3. Fantastisk avansert dukketøy, jeg blir helt imponert. Jeg tror tøyet jeg har sett nedover her på siden din må være de fineste BB-strikkeklærne jeg har sett noe sted.

  SvarSlett
 4. Kjempe søt bunad til BB.

  SvarSlett
 5. Så flott bunad BB har fått! Tenker det er en liten dukkemamma som er fornøyd :)

  SvarSlett
 6. Å, nå ble jeg imponert, og litt lei meg for at mine jenter er for store til dukkelek.

  Nydelig bunad.

  SvarSlett
 7. Så mange lekre dukkeklær du strikker. Denne var jo eksepsjonellt fin, med mange detaljer som forkle og sølje. Nydlig!

  SvarSlett
 8. Guri malla, så flott!! :) Mange fine dukkeklær her - det er en ny verden for meg, men du har jo veldig mange fine dukkekjoler og plagg!

  Takk for hyggelig kommentar i min blogg :)

  SvarSlett