søndag 29. mai 2011

Lyseblå tunika


Nok et knudrette klumpete garn fra arveposen. Vanskelige å strikke med disse strikende nuppene, men en liten tunika ble det nå. Oppskriften ble til underveis hvis det kan kalles en oppskrift og legge opp 110m strikk et godt stykke, lag en hullrad til ev pyntebånd, fell noen masker under ermene og strikk et lite fremstykke med knapphull, bakstykke med passe lange seler. Sy i knapper. Et lite pannebåd ble det også, litt tilbehør må jo selv dukken ha!
Strikket i ukjennt garn på pinne 3.

lørdag 21. mai 2011

Milo med hullmønster


Har strikket nok en Milo. Super vest som det garantert blir strikket flere av. Denne er strikket i Smart på pinne 3,5 , hullmønsteret har jeg plukket ut fra et vilkårlig hefte jeg bladde gjennom, og bare tilpasset maskeantallet så det ble nærmest mulig det jeg skulle ha. Størrelsen er 6 mnd, så den er litt romslig til modellen som forøvrig ser litt forskrekket ut.

søndag 15. mai 2011

Twisted Rib Neckwarmer

Super myk, lun og god hals til å snurre rundt halsen en kald dag.
Strikket i sandnes mini duett på pinne 3,5 , et garn som jeg er super posetivt fornøyd med til tross for at det inneholder 55% bomull. Oppskriften finnes gratis på Ravelry .
Kjekk hals å strikke som innimellomstrikk! Så denne blir det nok flere av.

lørdag 7. mai 2011

Lua Ran

Lua RAN har jeg strikket før, og den kommer jeg nok til å strikke igjen. Gjør seg veldig fint med jukse-flettene, og så har den veldig god passform. Oppskrifta fant jeg her .
Strikket på pinne 3,5 i viking sportsragg.

søndag 1. mai 2011

Grått sett med perler

Et lite sommersett til dukken. Strikket i grå babyull på pinne 3,5 pyntet med blanke perler.
Oppskriften på toppen er min favoritt fra Pickles som jeg har brukt uttallige ganger siste året, søt sommertopp, oppskriften finner du her . Denne gang variert med liten blodekant neders og litt perler .
Perlene er strikket inn hver 5 maske, hver 5 omgang.