søndag 27. juni 2010

Sommerkjoler til babybornKalenderen viser sommer, så da kan man kose seg i lette sommerkjoler! Her er et lite påfyll til garderoben, og som vanlig har jeg tatt utangspunkt i denne oppskriften, strikket hele arbeidet på pinne 3,5, og heklet en liten vifte-kant nederst.

søndag 13. juni 2010

Sommerlig perle-kjole til babyborn

Som perler på en snor... I høst skaffet jeg meg massevis av perler på e-bay for en pris av ingenting. Så for å bevise at jeg ikke bare kjøper for å kjøpe, blir det nok litt perlestrikking på meg fremover. Som favoritt basis oppskrift for topp/ kjole til babyborn bruker jeg pickles søte sommertopp. Strikket på pinne 3,5 på hele kjolen. Perlene er strikket med 5 masker mellom hver, og 5 omganger uten perler. Heklet på en liten vifte kant nederst på kjolen for å pynte den litt.

onsdag 9. juni 2010

Babyborn-topp med perlerHar som vanlig brukt oppskriften fra Pickles, og har denne gangen variet de med perlestrikk.
Gikk med nøyaktig 84 perler til dette prosjektet! Perlemønstet er 5 masker mellom perlene, og fem omganger uten perler. Strikket på pinne 3,5. Denne gangen skiftet jeg ikke til pinne 3 på bærestykket, ble litt romsligere i erme-partiet, så det kommer jeg til og fortsette med...ja for jeg kommer til og strikke enda flere av disse!